Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Συρικάρι Τετάρτη 6 Ιουνίου στις 6:00 μ.μ. λεωφορείο προσφορά του κ. Ιωάννου Καψανάκη θα αναχώρησή στις 4:00 μ.μ. από το Δραπανιά και στη συνέχεια θα περάσει από τα Φαλελιανά ...


Συρικάρι 6 Ιουνίου στις 6:00 μ.μ. λεωφορείο προσφορά του κ. Ιωάννου Καψανάκη θα αναχωρήση στις 4:00 μ.μ. από το Δραπανιά και στη συνέχεια θα περάσει από τα Φαλελιανά. Όσοι εκ των ενοριτών θέλουν να συμμετάσχουν να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή στον εφημέριο, π.Αλέξανδρος :6937907365 ευχαριστούμε τον συντοπίτη μας κ. Ιωάννη Καψανάκη πρόεδρο του Κ.Τ.Ε.Λ. Χανίων για την ευγενική προσφορά του, προαιρετική συμμετοχή ανά άτομο  (προτεινόμενη 5 ευρώ) τα έσοδα θα διατεθούν για την ανέγερση του Ιερού. 

Ι. Παράκλησις Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως μας ανακοινώνεται ότι το εσπέρας της Τετάρτης 6 Ιουνίου και ώρα 6.00μ.μ. εις τον νεοαναγειρόμενο Ι. Προσκυνηματικό Ναό του Οσίου Νικηφόρου, ο οποίος ανεγείρεται εις τον τόπο καταγωγής Του, το όμορφο Συρικάρι Κισάμου, θα τελεστεί Ιερά Παράκλησις του Οσίου Νικηφόρου, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ.Αμφιλοχίου. Κατά την διάρκεια της Ι. Παρακλήσεως θα τεθεί προς προσκύνηση τεμάχιο Ι.Λειψάνου του Οσίου Νικηφόρου. Αμέσως μετά την Ι. Παράκληση θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της προ καιρού προγραμματισμένης λαχειοφόρου αγοράς. Καλείται ο ευσεβής και φιλάγιος λαός του Θεού όπως μετέχει της Ι. Παρακλήσεως και λάβει την χάρη και ευλογία του μεγάλου αυτού Αγίου του τόπου και της οικουμένης όλης.
Εκ της Ι. Μητροπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου